Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding/bemiddeling

De vastgoedprofessionals van UwMakelaar zijn deskundig op het gebied van aankoopbegeleiding.


Steeds meer mensen schakelen een aankoopmakelaar in.

Verstandig, want zo vergroot u de kans dat u:
  • uw ideale woning daadwerkelijk vindt,
  • u niet onverwacht verborgen gebreken tegenkomt en
  • u zeker weet dat u er niet teveel voor betaalt.

Aankoopbegeleiding door een makelaar levert u daadwerkelijk voordeel op! Maar het kan zijn dat u zelf uw droomhuis vindt, dat u uzelf prima in staat acht het huis te bezichtigen en te beoordelen en ons alleen wilt inschakelen voor de prijsonderhandeling en de administratieve afhandeling. UwMakelaar biedt ook hiervoor de mogelijkheid.

Een deeldienstenpakket waarbij u zelf bepaalt wat u van ons verwacht. Aan u de keuze bij welke fase u de makelaar inschakelt.

Neemt u contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, bel 010-2125297.

                                           
 

Tips:


Wat doet een aankoopmakelaar voor u?

Onderstaand leggen wij uit wat onze aankoopmakelaar voor u doet bij de aankoop van uw woning.

Fase 1 uw aankoopmakelaar is uw contactpersoon

Nadat u of wij uw (droom)woning hebben gevonden gaat uw aankoopmakelaar contact leggen met de verkopende makelaar dan wel eigenaar om een bezichtiging te regelen.

Fase 2 de aankoopmakelaar als deskundige

Tijdens de bezichtiging(en) zal de aankoopmakelaar een objectieve blik hebben op de woning. U bent bezig met de indeling van de woning, wij kijken naar eventuele verborgen gebreken en of een bouwkundig rapport noodzakelijk is. Kortom een deskundige en professionele aankoopmakelaar is in dit stadium van cruciaal belang.

Fase 3 aankoopmakelaar is ook thuis in grondig onderzoek

Nadat u een positieve bezichtiging(en) heeft gehad, komt de kennis en expertise van de aankoopmakelaar kijken. Hij zal grondig onderzoek doen naar alle verwante zaken die met de woning te maken hebben. U kunt hierbij denken aan kadastrale gegevens, bestemmingsplannen, gemeentelijke en provinciale zaken, milieuwetgeving en indien van toepassing de Vereniging van Eigenaren (appartementsrechten).

Fase 4 de aankoopmakelaar houdt het hoofd koel

Nadat alles is nagekeken en er geen bezwaren meer zijn voor de onderhandelingen, kan de aankoopmakelaar zonder emotioneel verbonden te zijn met de woning de beste onderhandelingen doen en zo de best mogelijke koopprijs voor u realiseren.

Fase 5 de aankoopmakelaar als jurist

Wanneer beide partijen overeenstemming hebben bereikt over de onderhandelingen zal de verkopende makelaar/partij een verkoopovereenkomst opstellen. Hier treedt uw aankoopmakelaar op als jurist en hij zal tot in detail de koopovereenkomst nakijken en waar nodig aanpassen.

Fase 6 aankoopmakelaar en de notaris

Nu alles is geregeld en de koopovereenkomst is getekend, zal de aankoopmakelaar samen met u de woning inspecteren om te kijken of uw woning in de afgesproken staat (conform koopovereenkomst) wordt opgeleverd. Daarna zal de aankoopmakelaar u nog begeleiden en bijstaan bij de notaris en notariële overdracht.